Met een hoofd borrelend van impressies
Door: Een van de velen.....
Blijf op de hoogte en volg Cisca
08 Augustus 2008 | Indonesië, Batavia
A very goodmorning to you all....!!!
Heb anderen gemaand ook te schrijven....Anja popelt om te beginnen...HIERRRRRRRR IS ZE DAN.....!!!!
hoi hoi,allemaal
Hier ben ik dan, Gon en christine die deze site ook al gevonden hebben,op school zullen ze me niet geloven dat ik op de computer zit in Indonesie.
Het is hier amezing ofwel indrukwekkend.Gisterenavond zijn we naar een voorstelling geweest van Ramayana Ballet inhet open luchttheater bij op de achtergrond de Hindoestaanse tempel Prambanan.Eerst die tempel bekeken met gids. Het gaat daar om 4 goden en een daaarvan is de hoogste.In heel het gebouw worden ook de 4 kastes verbeeld zoals dat in India is Waar de gids het vooral over had is het vrouwelijke en het mannelijke,jing en jang de vijzel en de kom;vruchtbaarheid en zo zorgen voor het voortbestaan van de bevolking.Hij wees ons ook nog op in de muur uitgehouwen aapjes die aan het masturberen waren ha ha ,leuk voor de toerist.Daarna daar in de beurt ,naast het theater gegeten,lopend buffet. Ik van alles een hapje,af en toe heel heet voor mijn doen ,maar erg lekker.Floris eet hier voor zijn doen goed ,dus we hebben onze voorraad pap in het hotel in Markassa achtergelaten voor wie weet.....,maar ook omdat we onze koffer bijna niet meer dicht kregen vanwege onze aanschaf van indo. spullen.Maar mensen die voorstelling was geweldig,imposant,Wekregen een papier waar het verhaal in indo nederlands op stond,dus van te voren gelezen en aan Floris verteld (hij had zijn Nintendo bij zich,steeds voor de momenten dat het voor hem niet zo makkelijk is )Maar die ging in de tas .hij ging er helemaal voor zitten.2 uur duurde de voorstelling en van het begin tot het eind zat hij er helemaal in. Heel mooi om mee te maken naderhand kon je op de foto met een van de spelers,dat ging iets te ver voor Floris,maar dan komen de meiden in de picture dus zij zijn vereeuwigd.Ik kan zo nog wel even doorgaan maar ga zo ontbijten,we gaan dan naar d Kraton het paleis van de Sultan.De meiden krijgen hier een verkorte cursus discusieren aangeboden door fam de Jong,erg leuk allemaal,en mensen uit de 'koffer 'leven is in dit land helemaal niet erg. Nu stop ik,merk wel dat dit verslavend kan werken,dus tot de volgende keer.anja
hoi hoi,allemaal
08 Augustus 2008 - 07:20
Gonda:
Hoi An, wat leuk om wat van je te lezen !Jullie hebben het daar wel geweldig.Dat wordt afkikken thuis.Ik ben benieuwd naar al jullie aankopen. Wij gaan a.s. zondag nog even weg met de nieuwe caravan.
Nu heel veel groetjes aan allemaal en geniet ze !
Gonda